top of page

vin., 22 sept.

|

Târgu Mureș

One Night in Provence! 🍽️🌿🇫🇷

Imaginează-ți că ești transportat într-o lume pitorească, unde lavanda parfumează vântul și soarele aruncă lumina sa aurie peste terenurile pline de vii și măslini. Ești în Provence, un colț de rai culinar și vizual, în sudul Franței. 🤩

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
One Night in Provence! 🍽️🌿🇫🇷
One Night in Provence! 🍽️🌿🇫🇷

Ora și locul

22 sept. 2023, 19:00 – 23:00

Târgu Mureș, Strada Fabricii de Zahăr 18, Târgu Mureș 547525, Romania

Despre eveniment

Această regiune încântătoare își îmbie vizitatorii cu peisaje ce par desprinse din povești, dar și cu o gastronomie aparte, plină de arome și gusturi inconfundabile.

📅 Data: 22.09.2023 – Vineri

🕖 Ora: 19:00

🍽️ Meniu

🍕Aperitiv

Pissaladiere: pizza provensală cu sos de roșii uscate, ciuperci, chutney de ceapă, tapenade de măsline, ulei infuzat cu Provance.

Preț: 20 lei

🍗 Fel Principal

Poulet à la crème: piept de pui în sos de smântână și vin alb, garnisit cu ciuperci, stropit cu ulei de lavandă și însoțit de cartofi Provance.

Preț: 45 lei

🥧 Desert

Provance birsalma pite: plăcintă de gutui Provance cu cremă de caise și crumble de lavandă.

Preț: 22 lei

💥 Poți achiziționa separat preparatele din meniu sau poți opta pentru 📋 meniul complet la un preț mai avantajos, 75 de lei!

🍸 Vom crea adevărate opere de artă răcoritoare pentru a vă revigora. Vă așteaptă două creații deosebite, limonadă cu lavandă și delicioasele cocktailuri à la Provence.

Vei simți soarele Provence-ului pe pielea ta și vei înțelege de ce această regiune a inspirat artiști și gurmanzi de-a lungul timpului.

Rezervările sunt limitate, așa că asigură-ți locul acum! 🍷🍽️✨

À bientôt! 🤗

Distribuie evenimentul

bottom of page